
توری ثابت K09
خب حالا که مروری بر انواع توری داشتیم و تا حدودی از تاریخچه توری ها مطلع شدیم بهتراست که کاربردهای انواع توری ها و توضیحات تکمیل تری از هرنوع داشته باشیم:
در ابتدا از توری ثابت K09 شروع می کنیم. این توری بسیار کاربردی است. سال ها است که مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار مقرون به صرفه است و در کیفیت های مختلف تولید می شود. قیمت این توری شاید در اکثر فروشگاه ها (کارگاه آلومینیوم کاری) یکسان نباشد. به دلیل اینکه آلومینیوم بر واحد وزن خریداری می شود ولی توری بر واحد مترمربع به فروش می رسد. پس ممکن است فروشنده ای بر واحد وزن بفروشد و فروشنده ای دیگر بر واحد مترمربع.
این توری از ۴ جزء تشکیل شده است: ۱. قاب آلومینیومی ۲. تور آلومینیومی ۳. لاستیک فیتیله ای ۴. گوشه فلزی
۱. قاب آلومینیومی (لینک شود به توضیحات آلومینیوم) برای این توری بر دو نوع سبک و سنگین به فروش میرسد. نوع سبک از آلیاژ درجه یک نیست (ضایعات آلومینیوم است) و از مقاومت بالایی نیز برخوردار نیست. نوع سنگین از آلیاژ درجه یک (بیلت فابریک) تولید شده است و بسیار مقاوم است. نوع سبک را میتوان به عنوان جنس یکبار مصرف تلقی کرد. یعنی اگر بعد از مدتی تور آن پاره شود، یقینا قاب نیز میبایست تعویض شود که مطمئنا هزینه بیشتری را دربر خواهد داشت.
۲. تور آلومینیومی: این نوع تورها در چند مدل می باشند: ۱. تور آلومینیومی آمریکایی ۲. تور نیم آلومینیومی (آهنی) ۳. تور آلومینیومی کاشان ۴. تور آلومینیومی تراکم بالای کاشان
۱-۲ تور آلومینیومی آمریکایی: نوعی از توری آلومینیومی است که از تکنولوژی بافت بسیار بالایی برخوردار است و استحکام بسیار بالایی را نیز دارا می باشد. زمانیکه تور آلومینیومی در قسمت مخصوص خود روی قاب آلومینیومی قرارداده می شود، می بایست با ابزاری به نام غلطک لاستیک زن و لاستیک فیتیله ای مخصوص تور را به داخل قسمت مخصوص خود (شیاری که برروی قاب آلومینیومی تعبیه شده) با فشار نسبتا زیادی نصب کرد. در زمان انجام این کار اگر تور آلومینیومی استحکام کافی نداشته باشد پاره می شود. به نظر من در قدیم به دلیل اینکه جنس خوب از آمریکا تهیه می شده است، اسم آمریکایی روی این نوع توری گذاشته شده است. امروزه آمریکایی اصل بودن رو نمیشه در بازار دید و اکثرا چینی هستند. البته ناگفته نماند که روی بسته بندی این توری American نوشته شده است ولی تولید آمریکا نیست.
۲-۲ تور نیم آلومینیومی (آهنی): این نوع توری ها در زمان های نه چندان دور تولید و مورد استفاده قرار می گرفته است. آلومینیوم خیلی کمی در الیاف این نوع توری ها وجود دارد و همین امر باعث می شود تا توری خیلی زود دچار زنگ زدگی شود. دچار زنگ زدگی شدن همانا و چسبیدن خاک و پرز به آن و گرفتن (بندآمدن) سوراخ های تور همانا.
۳-۲ تور آلومینیومی کاشان: شرکت تولید کننده این تور، در شهرستان کاشان واقع است. این توری بسیار شبیه به تور آلومینیومی آمریکایی می باشد. با این تفاوت که نسبت به تور آمریکایی استحکام بسیار بالایی ندارد و شکننده تر است. ارزان است و به همین دلیل مورد استقبال بسیاری از آلومینیوم کاران و تولیدکنندگان توری قرارگرفته است.
۴-۲ تور آلومینیومی تراکم بالای کاشان: این نوع توری هم بسیار شبیه محصول قبلی همین شرکت است. با این تفاوت که تراکم بافت این محصول بیشتر است. (تراکم بالا به تورهایی گفته می شود که بافت آن به صورت ریزتر می باشد. یعنی تعداد خانه ها در یک مترمربع این نوع توری، بیشتر از سایر انواع توری ها می باشد. دلیل تولید این نوع توری وجود پشه های ریز (خاکی) می باشد که به گفته مصرف کنندگان، این نوع پشه ها از حفره های توری های تراکم بالا نمی توانند عبور کنند). تراکم بیشتر تاحدودی استحکام توری را نیز افزایش میدهد. البته لازم به ذکر است که تراکم بالای این نوع تور تا حدودی عیب هم محسوب می شود. زیرا حفره های تور به وسیله غبار و گرد و خاک کوچک تر شده و تا حدودی بسته می شود. و از آنجا که کمتر کسی وجود دارد که توری را نظافت کند، هوا از توری به سختی عبور کرده (حتی هوا نیز نمی تواند به درستی از توری عبورکند. دیگه چه برسه به پشه های ریز)، پس میتوان نتیجه گرفت که تورهای آلومینیومی تراکم بالا درصورتی مناسب اند که مصرف کننده به صورت دوره ای و زود به زود توری را نظافت کند. قیمت این نوع تور نسبت به محصول قبلی، کمی بالاتر است.